Szállás Tapolca, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Dream Team Café Restaurant

  • Dream Team Café Restaurant, Tapolca

  • Dream Team Café Restaurant, Tapolca (2.kép)

Tapolca belvárosában, a tavas barlang és a malomtó között található mediterrán hangulatú éttermünk. Magyaros ételeink mellett olasz specialitásokból, 30 féle pizzából és a reformkonyha remekeiből választhatnak kedves vendégeink.
A gyermekeket külön ajánlattal várjuk.

Új étlapunk teljes kínálatát házhoz szállítjuk Tapolcán és vonzáskörzetében. Éttermünk kerthelyisége valamennyi évszakban szolgálja a komfortérzetet, amely mellett parkoló áll az Önök rendelkezésére.

Tapolcai pizzériánk pub részében hűsítő italokkal, koktélokkal várjuk a hozzánk betérőket. Szeptembertől minden péntek este disco, funky party vagy karaoke biztosítja a jó hangulatot a szórakozni vágyóknak.

Vendéglőnktől néhány lépésre található hangulatos kávézónk. Stílusosan berendezett, légkondicionált zárt helyiségében vagy a Tapolca belvárosára tekintő nyitott teraszon kellemesen fogyaszthatja el kávékülönlegességeinket, fagylaltkelyheinket.

Mikor? Hétfőtől – Péntekig: 11-23-ig

FONTOS! Turisztikai tartalmat mindenki szabadon regisztrálhat, melyről az adatok között megadott e-mail cím tulajdonosát automatikusan értesítjük. A fenti adatok valódiságát a feltüntetett e-mail cím (dreamteamcafe13@gmail.com) tulajdonosa eddig még nem igazolta vissza!

Ha Ön a fenti tartalom kapcsolattartója, kérjük kattintson ide!

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben