Szállás Tapolca, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Pura Vida Wine&Dine Étterem

  • Pura Vida Wine&Dine Étterem, Tapolca

  • Pura Vida Wine&Dine Étterem, Tapolca (2.kép)

Pura Vida Wine&Dine étterem ötlete már évek óta motoszkált a fejünkben. Néhány évet Spanyolországban töltöttünk, majd onnan hazaköltözve 2 évig falusi turizmussal foglalkoztunk. Itt már meghatároztunk magunknak egy színvonalat, melyből nem voltunk hajlandóak leadni. Ennek a vállalkozásnak a sikerein felbuzdulva vágtunk bele a Pura Vida Wine & Dine étterembe. Éttermünk családi vállalkozás, ahol a tulajdonosok minden poszton képviseltetik magukat ezzel garantálva ételeink, italaink és a kiszolgálás állandó jó minőségét.

Az állandó étlap mellett napi ajánlatokkal igyekszünk a változatos, évszakhoz illő főként mediterrán konyha ízeit kínálni vendégeinknek.
Hangsúlyosan szerepelnek a étlapunkon a tengeri herkentyűk(királyrák, fekete kagyló) felhasználásával készült ételek. Előételek, saláták, levesek, főételek, tészták, rizottók, és az általunk készített desszertek is megtalálhatóak a kínálatunkban.
Borválasztékunkat folyamatosan fejlesztjük, egyre nagyobb hangsúlyt adva a kitűnő balatoni boroknak persze itt is a minőséget képviselve.

Éttermünk tavasztól őszig egy mediterrán terasszal kiegészülve egész évben várja vendégeit! Reméljük, átadhatjuk Önöknek is a “Pura Vida” életérzést!

Mikor? Hétfő – Kedd: Zárva !
Szerda – Csütörtök: 12:00 – 21:00
Péntek – Szombat: 12:00 – 22:00
Vasárnap: 12:00 – 17:00
15-18 óra között konyhánk nem üzemel.

FONTOS! Turisztikai tartalmat mindenki szabadon regisztrálhat, melyről az adatok között megadott e-mail cím tulajdonosát automatikusan értesítjük. A fenti adatok valódiságát a feltüntetett e-mail cím (hello@puravidadine.hu) tulajdonosa eddig még nem igazolta vissza!

Ha Ön a fenti tartalom kapcsolattartója, kérjük kattintson ide!

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben